Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Polyurethaan algemeen 2

Polyurethaan vloeren

Waar een epoxy vloer doorgaans zeer stug is kent een polyurethaan vloer (ook wel bekend als PU vloer) een zekere mate van elasticiteit. Een PU gietvloer wordt naadloos aangebracht wat er niet alleen zeer strak uitziet, maar ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Vloertechniek Hoogeveen past polyurethaan vloeren dan ook vaak toe in scholen, kinderdagverblijven, sport- en fitnessruimten, sanitaire ruimten, productieruimten, winkels en kantoren. Een polyurethaan gietvloer wordt als twee componenten vloerafwerking aangebracht in een dikte van om en nabij de 3 mm.

Effen, gemeleerd, decoratief of betonlook gietvloer

Een polyurethaan gietvloer kan worden aangebracht als mono (een effen kleur), duo (gemeleerd) of als decoratieve vloer door het instrooien van gekleurde vlokken. Een andere populaire afwerking is een betonlook. Dit wordt ook wel leef-beton genoemd. Een PU gietvloer met betonlook is stoer, eigentijds en strak. Ook kan een PU gietvloer met betonlook goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten waar polyurethaan vloeren zijn toegepast.


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Werkzaam in heel Nederland en Duitsland
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste PU vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.