Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Epoxy vloeren

Uw project in Nederland of Duitsland

Ons bedrijf is gevestigd in Hoogeveen in de provincie Drenthe. Ons werkgebied strekt zich uit van Groningen tot Utrecht. Zowel kleine als grote organisaties in heel Nederland kunnen bij ons terecht. Ook voeren we activiteiten uit voor bedrijven in Duitsland. Vloertechniek Hoogeveen is sterk in grote projecten en dankzij onze jarenlange ervaring en ons team met specialisten kunnen wij elk project van elk formaat naar tevredenheid afronden.werkgebied vloertechniek hoogeveen

Van magazijnvloer tot siergrindvloer voor kantoor

We zijn gespecialiseerd in epoxy vloeren, acrylaat vloeren en polyurethaan vloeren. Ook een combinatie van vloeren is mogelijk. Dit hangt samen met de uiteindelijke functie van de vloer en de eigenschappen die voor u belangrijk zijn. Voor een functionele dekvloer is de juiste ondergrond van belang. Een kwalitatieve bedrijfsvloer bestaat dan ook altijd uit een cementgebonden vloer (meestal een gietvloer).

Vloertechniek Hoogeveen adviseert u graag welke kunststof vloer voor uw toepassing het meest geschikt is. Geïnteresseerd? Bekijk onze projecten of neem contact met ons op.


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Werkzaam in heel Nederland en Duitsland
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

Een gericht advies nodig?

Elke vloertoepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze specialisten helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.