Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Gietvloer Metallic

Epoxy gietvloer antislip

Het epoxy gietvloer-systeem antislip is een twee componenten antislip gietvloer systeem, samengesteld uit oplosmiddelvrije gepigmenteerde epoxyharssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Deze hoogwaardige epoxy afwerking wordt in meerdere lagen aangebracht over een geprimeerde ondergrond met een verbruik van ca. 1000 gram per vierkante meter per laag. Deze hoog chemisch resistente en zeer slijtvaste afwerking is ontwikkeld als alternatief op een troffelvloer. Deze vloerafwerking is geschikt voor de zwaarste industrieën. Dit systeem wordt op gebouwd in meerdere lagen waarbij elke laag ingestrooid wordt met een slijtvast kwartsmengsel.

Voordelen van een antislip gietvloer

De voordelen van een antislip gietvloer is dat deze, naast verminderde gladheid, ook water en vuilafstotend is. Dit maakt het eenvoudig om de vloer schoon te maken. De vloer is in verschillende RAL kleuren te verkrijgen. 

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten waar deze vloer onder andere is toegepast.

Vloereigenschappen

 
Antislip Ja
Antistatisch Nee
Brandvertragend Nee
Chemisch resistent Ja
Geleidend Nee
Geluiddempend Nee
HACCP geschikt Ja
Onderhoudsvriendelijk Ja
Slijtvast Ja
Vloeistofdicht Ja

Technische kenmerken

 
Mogelijke diktes 2 - 3 mm
Druksterkte 60 N/mm²
Kleuren RAL
Levensduur 5 - 10 jaar*
Minimale verwerkingstemperatuur 17 °C
* Afhankelijk van gebruik en belasting  

Toepassingen

 
Geschikt voor: Automotive, agrarisch, horeca, industrie, logistiek en magazijn, zuivelindustrie

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste epoxy vloer zoals een gietvloer met antislip. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.