Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Epoxy gietvloer 2

Epoxy vloeren

Een epoxy vloer is uitermate geschikt voor industrieel gebruik dankzij de vloeistofdichte eigenschappen en kan gemiddeld tot zwaar worden belast. De chemische resistentie van een epoxy vloer maakt het tot een dekvloer die voor vele branches en toepassingen geschikt is zoals bijvoorbeeld werkplaatsen, magazijnen en fabrieken.

Van magazijnvloer tot siergrindvloer voor kantoor

Vloertechniek Hoogeveen adviseert u graag welke soort epoxy vloer voor uw toepassing het meest geschikt is. Zo verzorgen wij een epoxy diklaagcoating dat veel wordt toegepast in magazijnen, epoxy vloeren voor sanitaire afwerking van toiletruimten of een epoxy troffelvloer die een zware belasting aan kan dankzij de goede druksterkte . Voor een meer decoratieve vloer is een epoxy siergrindvloer of epoxy decochip een uitstekende oplossing voor toepassing in kantoren. Als afwerking van een bestaande ondergrond of wand kan ook gekozen worden voor een epoxy WE-coating die ook op wanden kan worden aangebracht.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten waar epoxy vloeren zijn toegepast.


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Werkzaam in heel Nederland en Duitsland
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste epoxy vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.