Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

sez dekvloer

Sneldrogende cementgebonden dekvloer

Een sneldrogende dekvloer is een cementgebonden dekvloer opgebouwd uit producten op basis van cementsoorten, extra bindmiddel en chemische toeslagstoffen, welke de droging versnellen. De cementgebonden gietvloer word in één arbeidsgang aangebracht in een laagdikte variërend van 10 tot 80 mm. De sneldrogende dekvloer wordt in hoofdzaak toegepast bij onvlakke en te renoveren vloeren als zijnde een nieuwe vlakke of op afschot te brengen toplaag. De droogtijd voor toepassing van dampdichte vloerbedekking wordt versneld. Na 48 – 72 uur is deze dekvloer af te werken met een kunststof toplaag (in plaats van de reguliere 28 dagen).

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten waar deze vloer onder andere is toegepast.

Vloereigenschappen

 
Antislip N.v.t.
Antistatisch N.v.t.
Brandvertragend Nee
Chemisch resistent N.v.t.
Geleidend N.v.t.
Geluiddempend Nee
HACCP geschikt N.v.t.
Onderhoudsvriendelijk N.v.t.
Slijtvast N.v.t.
Vloeistofdicht N.v.t.

Technische kenmerken

 
Mogelijke diktes 10 - 80 mm
Druksterkte 20 N/mm²
Kleuren N.v.t.
Levensduur N.v.t.
Minimale verwerkingstemperatuur 15 °C

Toepassingen

 
Geschikt voor: Automotive, agrarisch, detailhandel, horeca, industrie, kantoren, logistiek en magazijn, scholen, sport en fitness, zorg, zuivelindustrie

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een ondervloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloerafwerking. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.