Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Cementgebonden 1

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een duurzame oplossing, bij uitstek geschikt voor bedrijven. De vloer is slijtvast en heeft een degelijke uitstraling. Overweegt u een cementgebonden gietvloer? Vloertechniek Hoogeveen is sinds 1982 specialist in het aanleggen van kunststof bedrijfsvloeren en neemt u al het werk uit handen, van de planning tot de oplevering en de nazorg.

Snel naar:

Cementgebonden gietvloer bij Stenden Hotel

 

Over deze vloer

Een cementgebonden gietvloer is een industrie egaline, opgebouwd uit producten op basis van cementsoorten, extra bindmiddel en chemische toeslagstoffen. De cementgebonden gietvloer wordt in één keer aangebracht in een laagdikte variërend van 3 tot 30 mm.

De cementgebonden gietvloer wordt in de hoofdzaak toegepast als uitvlaklaag bij onvlakke en te renoveren vloeren als zijnde een nieuwe vlakke toplaag.  De cementgebonden gietvloer dient na droging te worden afgewerkt met een kunststofvloerafwerking zoals epoxy, acrylaat of polyurethaan (PU).

Voorbeelden bekijken

Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven en instellingen voorzien van een slijtvaste en elegante vloer. Hieronder een aantal voorbeelden van eerdere, succesvolle projecten. 

Vloereigenschappen

 
Antislip N.v.t.
Antistatisch N.v.t.
Brandvertragend Nee
Chemisch resistent N.v.t.
Geleidend N.v.t.
Geluiddempend Nee
HACCP geschikt N.v.t.
Onderhoudsvriendelijk N.v.t.
Slijtvast N.v.t.
Vloeistofdicht N.v.t.

Technische kenmerken

 
Mogelijke diktes 3 - 30 mm
Druksterkte 35 N/mm²
Kleuren N.v.t.
Levensduur N.v.t.
Minimale verwerkingstemperatuur 15 °C

Voor wie is een cementgebonden gietvloer geschikt?

Cementgebonden gietvloeren zijn bij uitstek geschikt omgevingen waar veel mensen komen. Door de slijtvaste kenmerken behoudt de vloer lang zijn degelijke uitstraling, ook bij intensief gebruik.

Cementgebonden vloeren worden vaak gelegd in:

  • Kantoren
  • Horeca
  • Detailhandel
  • Industrie
  • Scholen
  • Zorg
  • Logistiek en magazijn
  • Sport en fitness

Ook in de automotive sector, bij agrarische bedrijven en in de zuivelindustrie wordt vaak gekozen voor dit type vloer.

 

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een ondervloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloerafwerking. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.