Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Degadur algemeen 1

Degadur® acrylaat vloeren

Een acrylaat kunststofvloer is enorm veelzijdig en kent vele voordelen zoals het aanbrengen en uitharden in slechts één dag. Een acrylaat vloer is dan ook ideaal om vertragingen in uw bedrijfsprocessen tijdens het renoveren van uw bedrijfsvloer tot een minimum te reduceren.  Acrylaat vloeren zijn vloeistofdicht, oersterk en daardoor slijtvast. Als afwerking zijn er vele mogelijkheden qua kleuren of het aanbrengen van een antislip toplaag. Onze acrylaat kunstharsvloeren voeren wij onder de eigen merknaam Degadur®.

Ook geschikt voor de agrarische sector

Acrylaat vloeren kennen dankzij de grote veelzijdigheid aan kenmerken ook een breed spectrum van toepassingen. Zo kan men voor een industrieel of decoratief karakter gaan door te kiezen voor een acrylaat instrooivloer. Voor toepassingen zoals de vleesverwerkende industrie, chemische industrie of andere industrieën waar met zware belasting wordt gewerkt (zoals de metaalindustrie) wordt veelal een acrylaat troffelvloer toegepast. Een toepassing waar men niet snel aan denkt is echter de toepassing in de agrarische sector. Zo leent een acrylaat vloer zich uitstekend voor de afwerking van voergoten en de voergang. Een andere toepassing is de afwerking van de galerij op galerijflats dankzij de uitstekende antislip-werking.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten waar acrylaat vloeren zijn toegepast.


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Werkzaam in heel Nederland en Duitsland
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste acrylaat vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.