Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Gietvloer epoxy cement2

Gietvloeren

Voor een functionele dekvloer is de juiste ondergrond van belang. Een kwalitatieve bedrijfsvloer bestaat dan ook altijd uit een cementgebonden vloer om te zorgen voor een vlakke ondergrond waarop de uiteindelijke dekvloer wordt aangebracht. Als dekvloer kan een epoxyvloer, acrylaat vloer of een pu vloer worden aangebracht. Ook een combinatie van deze vloeren is mogelijk. Dit hangt samen met de uiteindelijke functie van de vloer en de eigenschappen die voor u belangrijk zijn.


Epoxy gietvloeren

Slijtvaste, naadloze kunststof vloeren met vloeistofdichte eigenschappen voor industrieel gebruik tot toepassing als decoratieve siergrindvloer in kantoren. Bekijk alle epoxy vloeren


Acrylaat vloeren

Sneldrogende kunststof vloeren, vloeistofdicht en volledig naadloos. Van decoratief tot zwaar belastbare bedrijfsvloeren voor magazijnen. Bekijk alle acrylaat vloeren


Polyurethaan (PU) vloeren

Kunststof vloeren met een zekere mate van elasticiteit, naadloos aangebracht en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor onderwijs en sport & fitness. Bekijk alle PU vloeren


Cementgebonden vloeren

De basis voor een goede kunststof toplaag. Kan worden aangebracht tot wel 80 mm dik. Ook voor niet vlakke ondergronden en vloerrenovaties. Bekijk alle cementgebonden vloeren


Gietvloer kleuren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur gietvloer een lastige keuze is. Welke kleur gietvloer past nou bij uw interieur? Met onze expertise willen wij u graag helpen bij het kiezen van de juiste kleur gietvloer.

Gietvloeren zijn in verschillende soorten kleuren. Denk hierbij aan een vloer met betonlook of een pastelblauwe vloer met zuiverwitte vlokken. Met de vloerkleurenkiezer krijgt u een impressie van verschillende vloerkleuren in combinatie met eventuele decovlokken in uw ruimte.

Ga naar Vloerenkleurenkiezer

Gietvloer voorbeelden

Met onze jarenlange ervaring en specialisme hebben wij mooie projecten mogen afronden in binnen- en buitenland. Door de stevigheid en het onderhoudsgemak van onze flexibele kunststof vloeren hebben wij veel vloeren mogen leggen in de zakelijke dienstverlening. Een gietvloer is zeer geschikt om te laten leggen in een garage, showroom of sanitaire ruimte. De vloerafwerkingen zijn onder andere geschikt voor de volgende branches.

Gietvloer prijzen

Het bepalen van de juiste kosten voor een gietvloer is afhankelijk van veel factoren. De oppervlakte van de ruimte waar de kunststof vloer in moet worden gelegd is één van die factoren. Een gietvloer laten leggen in een grote ruimte kan kostenbesparing opleveren. Het meeste arbeid zit namelijk in het afwerken van de hoeken en randen. Hoe groter de oppervlakte van een ruimte, hoe makkelijk het is om de gietvloer te egaliseren. Verder is de prijs afhankelijk van het soort, de kleur en andere details die toepasselijk zijn.


Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste kunststof vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Werkzaam in heel Nederland en Duitsland
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd