Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Gietvloer epoxy cement2

Vloer laten egaliseren 

Vloer laten egaliseren? Wij hebben jarenlange ervaring in het egaliseren en afwerken van vloeren. Wij egaliseren vloeren in opdracht van o.a. aannemers en interieurbouwers. Dit doen wij om het risico op beschadiging aan de vloerbedekking, zoals PVC, vinyl, rubber of de gietvloeren, te voorkomen. Egaliseren is een vak apart. Niet voor niets dat veel bedrijven ervoor kiezen om een vloer te laten egaliseren door onze experts.

Waarom een vloer laten egaliseren?

Voorkom oneffenheden en kies ervoor om uw vloer door ons te laten egaliseren. Zo zorgt u er pas echt voor dat de vloer een eyecatcher en/of de juiste functie heeft in uw bedrijfspand. U kunt het ook zelf doen, maar dat geeft niet de garantie dat het dan op de juiste wijze gebeurt. Door uw vloer te laten egaliseren door Vloertechniek Hoogeveen, bent u zeker van een strakke uitgevlakte vloer. Daarbij komt ook dat een geëgaliseerde vloer de levensduur van een topvloer verlengd.

U kunt helpen door ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Pak een bezem en zorg dat het meeste vuil weg is. Pak vervolgens de stofzuiger en zorg met een doek voorzien van ammonia dat de vloer vetvrij is. Een schone vloer maakt het makkelijker om de vloer te laten egaliseren. Geen paniek als u het zelf niet lukt, wij maken de vloer vet- en stofvrij zodat we aan de slag kunnen en wij kwaliteit kunnen garanderen. 

Wat kunt u van Vloertechniek Hoogeveen verwachten?

  • Wij bewerken de vloer met een primer. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet gaat zuigen en bevorderd de hechting van egaline. 
  • Wij zorgen voor het perfecte klontvrije egalisatiemiddel. Als het middel klaar is, zorgen wij dat deze wordt aangebracht op de ondervloer. Met een spaan of rakel verdelen wij het egalisatiemiddel.

Kiest u ervoor om uw vloer te laten egaliseren, dan geven wij aan wanneer deze weer beloopbaar is en wanneer de nieuwe vloer gelegd kan worden. Door de vloer te laten egaliseren kiest u voor een prachtige rechte vloer. Eén waar u trots op kunt zijn.

Een gericht advies nodig over het egaliseren van vloeren?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen voor het egaliseren van vloeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloerafwerking. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.