Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Epoxy sanitaire gietvloer 1

Kunststof vloeren voor sanitaire ruimtes en toiletruimtes

Een kunststof vloer leent zich uitstekend voor de vloeren van kleedkamers, doucheruimtes en toiletruimtes van scholen of sportverenigingen. Deze vloeren zijn waterdicht en bovendien goed en eenvoudig schoon te houden. Overweegt u een kunststof vloer in uw sanitaire ruimtes? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vloertechniek  Hoogeveen in sinds 1982 specialist in bedrijfsvloeren en denkt met u mee over de beste manier om uw ruimtes van nieuwe vloeren te voorzien.

Kunststof vloer van de sanitaire ruimte van FC Groningen

Kenmerken van onze kunststof vloeren

Met een epoxy- of polyurethaan gietvloer als ondergrond wordt de vloer van de kleedklamer, douche- en/of toiletruimte mooi geëgaliseerd. Dergelijke vloeren brengen wij al jaren aan voor scholen, sportverenigingen en zorginstellingen.

Door een epoxy sanitaire afwerking als toplaag aan te brengen wordt de vloer mooi vloeistofdicht gemaakt. Deze afwerking maakt de vloer ideaal voor natte ruimtes en daarnaast ook nog eens gemakkelijk te reinigen. Voor een naadloze en vloeistofdichte overgang met de muur kunnen holplinten worden aangebracht.

Voorbeelden van onze vloeren

Vele bedrijven en instellingen hebben inmiddels een vloer van Vloertechniek Hoogeveen. Wij laten u graag een greep zien uit onze recente projecten met vloeren in sanitaire ruimtes.

 

Vloertypes geschikt voor kleedkamer, toilet of douche

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.