Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Epoxy sanitaire gietvloer 1

Kunststof vloeren voor sanitaire ruimtes en toiletruimtes

Kunststof vloeren zijn ideaal voor sanitaire ruimtes, zoals kleedkamers, doucheruimtes en toiletruimtes. Naast het feit dat deze vloeren waterdicht zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn, bieden ze ook een aantal andere voordelen. Zo zijn kunststof vloeren duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en andere vormen van beschadiging. Daarnaast zijn ze antislip, wat vooral in natte ruimtes van groot belang is om uitglijden te voorkomen.

Kunststof vloer van de sanitaire ruimte van FC Groningen

Kenmerken en voordelen van onze kunststof vloeren

Een van de belangrijkste voordelen van kunststof vloeren is dat ze hygiënisch zijn. In sanitaire ruimtes is hygiëne van het grootste belang, aangezien deze ruimtes veelvuldig worden gebruikt en vatbaar zijn voor de verspreiding van bacteriën en andere ziekteverwekkers. Door het naadloze en vloeistofdichte karakter van kunststof vloeren kunnen bacteriën en andere verontreinigingen zich niet ophopen in voegen en kieren. Dit maakt het gemakkelijker om de ruimte schoon te houden en de hygiëne te waarborgen.

Als specialist in bedrijfsvloeren heeft Vloertechniek Hoogeveen jarenlange ervaring in het aanbrengen van kunststof vloeren in sanitaire ruimtes. We werken met hoogwaardige materialen zoals epoxy- of polyurethaan om ervoor te zorgen dat de vloeren duurzaam, waterdicht en hygiënisch zijn. Daarnaast zorgen we voor een mooie afwerking met holplinten, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook een naadloze overgang creëert tussen de vloer en de muur. Dergelijke vloeren brengen wij al jaren aan voor scholen, sportverenigingen en zorginstellingen.

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame, hygiënische en gemakkelijk te reinigen vloer voor uw sanitaire ruimtes, dan zijn kunststof vloeren van Vloertechniek Hoogeveen een uitstekende keuze. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie en zorgen voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloeren.

Voorbeelden van onze vloeren

Vele bedrijven en instellingen hebben inmiddels een vloer van Vloertechniek Hoogeveen. Wij laten u graag een greep zien uit onze recente projecten met vloeren in sanitaire ruimtes.

 

Vloertypes geschikt voor kleedkamer, toilet of douche

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.