Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Kunststof bedrijfsvloeren voor de industrie

Zware toepassingen vragen vloeren die tegen een stootje kunnen. Een epoxy vloer is slijtvast en kent een hoge druksterkte. Ideaal voor toepassing in de metaalverwerkende industrie of fabriekshallen waar de vloer vloeistofdicht moet zijn en ook een chemische resistentie moet hebben (bijvoorbeeld zuurbestendig). Dankzij de hoge druksterkte kunt u machines uit het productieproces met een gerust hart op de bedrijfsvloer plaatsen. De gehele vloer kan naadloos worden aangebracht en dankzij de vele kleurstellingen en mogelijkheden kan er ook belijning worden aangebracht.

Nieuw! Epoxy cement gietvloer

Nu ook speciaal voor de industrie sector een speciaal ontwikkelde vloer: epoxy gebonden met cement versterkte gietvloer. Deze gietvloer is uniek in zijn eigenschappen en door de toevoeging van cement enorm sterk.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten uit de industrie.

 

Vloertypes geschikt voor de industrie

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.