Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

werkplaats

Kunststof vloeren voor de Automotive branche

Als het gaat om het kiezen van de juiste vloer voor de automotive branche, is Vloertechniek Hoogeveen de expert op dit gebied. Onze kunststof bedrijfsvloeren zijn al jarenlang een favoriete keuze voor opdrachtgevers in de automotive sector. Of het nu gaat om parkeergarages, autowerkplaatsen, autowasstraten of tankstations, wij hebben de perfecte vloer voor elke toepassing.

Voorbeelden uit de automtive branche

Bekijk een greep uit onze projecten uit de automotive branche.

 

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van onze kunststof vloeren voor de automotive sector

Elke toepassing vereist specifieke eigenschappen van de vloer. In de automotive sector zijn de belangrijkste eigenschappen van onze vloeren de vloeistofdichte kenmerken en de hoge mate van slijtvastheid. Maar dat is nog niet alles: we bieden ook antislip afwerkingen voor bijvoorbeeld parkeergarages. En het beste van alles is dat onze vloeren eenvoudig te reinigen zijn.

Vloertypes geschikt voor de automotive

Waarom kiezen voor Vloertechniek Hoogeveen?

Als u op zoek bent naar de perfecte kunststof vloer voor de automotive sector, dan is Vloertechniek Hoogeveen de juiste keuze. Onze vloeren zijn niet alleen duurzaam en vloeistofdicht, maar ook antislip en eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Een gericht advies nodig over kunstofvloeren?

Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van de perfecte kunststof vloer voor uw specifieke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor een autogarage, autowasstraat of parkeergarage, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag meer informatie over de eigenschappen van onze kunststof vloeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Als u wilt, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de kunststof vloer van uw keuze. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen en behoeften te bespreken.