Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Kunststof vloerafwerkingen voor de agrarische sector

Is de vloer van de stal, melkput of technische ruimte van uw melkveebedrijf aan vervanging toe? Na verloop van tijd kunnen oude betonnen vloeren afbrokkelen en scheuren gaan vertonen. Vloertechniek Hoogeveen werkt al jaren voor bedrijven uit de agrarische sector en dan met name voor melkveehouders. 

Onze kunststof bedrijfsvloeren lenen zich uitstekend voor toepassing in de melkstal (zowel stand als melkput), de technische ruimte of machinekamer of voor het afwerken van de voergoot. De voordelen van een acrylaatvloer of epoxyvloer is dat wij de vloer tussen het melken door kunnen aanbrengen. De vloer is dan ook snel belastbaar, zuurbestendig en slijtvast. Een antislip afwerking is hierbij goed mogelijk.

Een voergoot komt continu in contact met kuilvoerzuren die het betonnen oppervlak aantasten. Dit zorgt voor oneffenheden die een goede voedingsbodem zijn voor bacteriën. Onze Degadur acrylaat coating beschermt de voergoot zodat de voerkwaliteit en de voeropname gegarandeerd blijven.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten uit de agrarische sector.

 

Vloertypes geschikt voor de agrarische sector

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.