Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Kunststof vloerafwerkingen voor de agrarische sector

Onze acrylaat- en epoxyvloeren zijn zeer geschikt voor de melkstal, zowel de stand als de melkput, en voor de technische ruimte of machinekamer. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden voor het afwerken van de voergoot.

Waarom uw melkveebedrijf baat heeft bij een kunststof vloerafwerking

Bent u een melkveehouder en is de vloer van uw stal, melkput of technische ruimte aan vervanging toe? Oude betonnen vloeren kunnen na verloop van tijd afbrokkelen en scheuren vertonen, wat gevaar kan opleveren voor zowel dieren als mensen. Daarom biedt Vloertechniek Hoogeveen kunststof bedrijfsvloeren die speciaal ontworpen zijn voor toepassing in de agrarische sector.

Voordelen van acrylaat- en epoxyvloeren voor de agrarische sector

Het grote voordeel van onze kunststof vloerafwerkingen is dat we de vloer tussen het melken door kunnen aanbrengen, waardoor de vloer snel belastbaar, zuurbestendig en slijtvast is. Ook is een antislip afwerking mogelijk, wat de veiligheid van zowel mens als dier ten goede komt.

Vooral een voergoot komt continu in contact met kuilvoerzuren die het betonnen oppervlak aantasten en oneffenheden veroorzaken waar bacteriën zich kunnen nestelen. Onze Degadur acrylaat coating beschermt de voergoot tegen deze zuren, waardoor de voerkwaliteit en de voeropname gegarandeerd blijven. Met een kunststof vloerafwerking van Vloertechniek Hoogeveen bent u verzekerd van een veilige en duurzame oplossing voor uw melkveebedrijf.

Vloertypes geschikt voor de agrarische sector

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten uit de agrarische sector.

 

Emissie arme kunststofvloeren voor de agrarische sector

Naast de standaard kunststof vloerafwerkingen biedt Vloertechniek Hoogeveen ook emissiearme kunststofvloeren aan voor de agrarische sector. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld om de uitstoot van ammoniak en andere schadelijke stoffen te verminderen, waardoor de luchtkwaliteit in de stal verbetert en de gezondheid van het vee wordt bevorderd.

Onze emissiearme vloeren zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen zuren, chemicaliën en andere agressieve stoffen die veel voorkomen in de agrarische sector. Bovendien zijn deze vloeren eenvoudig te reinigen, waardoor ze hygiënisch zijn en de verspreiding van ziekteverwekkers wordt beperkt.

Voordelen van emissiearme kunststofvloeren

Het gebruik van emissiearme kunststofvloeren is niet alleen goed voor het welzijn van het vee en de gezondheid van de medewerkers, maar ook voor het milieu. Doordat er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten, wordt de impact van de agrarische sector op het milieu verkleind. Bij Vloertechniek Hoogeveen hebben we ruime ervaring in het aanbrengen van emissie arme kunststofvloeren en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.

Een gericht advies nodig?

Elke toepassing vraagt weer andere eigenschappen van een kunststof vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vloer. Stel gerust uw vraag, of laat uw gegevens achter. U kunt ook direct een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.