Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Hygiënische vloeren voor professionele keukens

Hygiëne en veiligheid zijn cruciale factoren in professionele keukens. Als u op zoek bent naar vloeren die aan deze eisen voldoen, bent u bij Vloertechniek Hoogeveen aan het juiste adres. Onze vloeren zijn HACCP-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarnaast bieden we ook anti-slipvloeren aan voor extra veiligheid op de werkvloer.

Voordelen van kunststofvloeren in professionele keukens

Onze epoxyvloeren en acrylaatvloeren zijn speciaal ontworpen voor professionele keukens. De vloeren zijn waterdicht en kunnen gemakkelijk gereinigd worden, wat essentieel is om de hygiëne in de keuken te waarborgen. Onze anti-slipvloeren zorgen ervoor dat uw personeel veilig kan werken in een omgeving waar de kans op gladheid groot is.

Vloertypes geschikt voor restaurants en andere professionele keukens

De verschillende epoxyvloeren en acrylaatvloeren zorgen ervoor dat u hygiënisch kunt werken en dat de vloer eenvoudig gereinigd kan worden. Deze vloertypes zijn geschikt voor professionele keukens:

Voor welke bedrijven geschikt?

Elk type vloer heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende soorten professionele keukens. Of u nu een groentewinkel runt, een koffiezaak hebt, een ziekenhuiskeuken beheert of een cateringbedrijf runt, onze vloeren zijn geschikt voor elk bedrijf met een keuken. We bieden op maat gemaakte oplossingen en denken graag met u mee over welke vloer het beste bij uw bedrijf past. Met de vloeren van Vloertechniek Hoogeveen kunt u hygiënisch en veilig werken, en kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf runnen.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten uit de horeca.


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

Meer weten over vloeren in professionele keukens?

Wilt u meer weten over de vloer die in uw specifieke situatie optimaal is? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vloertechniek Hoogeveen is actief van Groningen tot Utrecht, maar ook in andere regio's of in het buitenland doen we regelmatig projecten. Met ons team met specialisten kunnen wij elk project van elk formaat naar tevredenheid afronden.