Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Hygiënische vloeren voor professionele keukens

De keuken thuis is niet te vergelijken met een professionele keuken in een restaurant, hotel, bedrijfskeuken of cateringbedrijf. Welke thuiskeuken heeft bijvoorbeeld een afvoer in de grond en moet voldoen aan de HACCP-richtlijnen? Met de gietvloeren van Vloertechniek Hoogeveen tilt u uw professionele keuken of sanitaire ruimte naar een hoger niveau. Wij zijn HACCP-gecertificeerd en we maken ook anti-slipvloeren voor de veiligheid op de werkvloer.

Vloertypes geschikt voor restaurants en andere professionele keukens

De verschillende epoxyvloeren en acrylaatvloeren zorgen ervoor dat u hygiënisch kunt werken en dat de vloer eenvoudig gereinigd kan worden. De anti-slipvloeren zorgen dat uw personeel veilig kan werken, bijvoorbeeld in een restaurant, hotel, bedrijfskeuken of cateringbedrijf. Deze vloertypes zijn geschikt voor professionele keukens:

Voor welke bedrijven geschikt?

Elk bedrijf met een keuken is gebaat bij de vloeren van Vloertechniek Hoogeveen. Dit zijn bijvoorbeeld groentewinkels die zelf salades bereiden, broodjeszaken, slagerijen, koffiezaken, kroegen, hotels, restaurants, cateringbedrijven, kantine van bedrijven, ziekenhuiskeukens, snackbarren etc.

Voorbeelden bekijken

Bekijk een greep uit onze projecten uit de horeca.


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

Meer weten over vloeren in professionele keukens?

Wilt u meer weten over de vloer die in uw specifieke situatie optimaal is? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vloertechniek Hoogeveen is actief van Groningen tot Utrecht, maar ook in andere regio's of in het buitenland doen we regelmatig projecten. Met ons team met specialisten kunnen wij elk project van elk formaat naar tevredenheid afronden.