Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Certificeringen en garanties

Als opdrachtgever wilt u er zeker van zijn dat u zaken doet met een betrouwbare partner die zorgdraagt voor een gestructureerde werkwijze en een optimaal resultaat. Voor Vloertechniek Hoogeveen is dit een vanzelfsprekendheid. Om kwaliteit te kunnen waarborgen waar u als opdrachtgever op kunt terugvallen zijn wij aangesloten bij de volgende instanties:


Vloertechniek Hoogeveen is VCA GecertificeerdVCA-certificering

Wij werken vaak op of nabij bouwterreinen, werkplaatsen, fabrieken of installaties. Voor veel van onze opdrachtgevers is VCA-certificering dan ook een belangrijke voorwaarde. U wilt immers erop kunnen vertrouwen dat Vloertechniek Hoogeveen veilig werkt om ongevallen te voorkomen. Wij worden getoetst op veiligheid, gezondheid en milieu.

Bekijk de details van onze certificering op de website van VCA.


HACCP-certificering

Wij werken veel voor bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie en bedrijven in de horeca. De vloer in productieruimte, keuken of opslagruimte is dan ook een belangrijk onderdeel van HACCP. Bij de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen de gevaren op besmetting in kaart te worden gebracht. Vloertechniek Hoogeveen verzorgt kunststof vloeren die aan strenge HACCP-richtlijnen voldoen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.


Vloertechniek Hoogeveen is aangesloten bij de NOA AfbouwgarantieNOA Afbouwgarantie

Vloertechniek Hoogeveen is lid van NOA Afbouwgarantie dat duidelijke voorwaarden, garantie en een geschillenregeling voor onze particuliere opdrachtgevers biedt. Zo is er duidelijkheid voor zowel opdrachtgever als uitvoerder.

Bekijk de details van ons lidmaatschap op de website van NOA.


Vloertechniek Hoogeveen is SBB erkend leerbedrijfErkend leerbedrijf

Vloertechniek Hoogeveen heeft met regelmaat stageplaatsen beschikbaar voor verschillende opleidingen van projectmanagement tot uitvoerend dekvloerlegger.

Bekijk de details van mogelijke stages op de website van Stagemarkt.nl.