Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Uw project volledig uit handen genomen

Vloertechniek Hoogeveen staat voor een gerichte en persoonlijke aanpak. Nu kunnen wij dat natuurlijk wel zeggen, maar we maken het ook graag waar. Onze persoonlijke aanpak uit zich in de laagdrempeligheid en één vast aanspreekpunt gedurende het project. Van aanvraag tot oplevering. Onze kracht zit in onze werkwijze waarbij we alle fasen van het project in eigen hand hebben. Zo beschikt Vloertechniek Hoogeveen over een uitgebreid machinepark voor het voorbereidende werk (van schuren, frezen en slijpen van de ondervloer) tot de oplevering waarbij wij uw nieuwe bedrijfsvloer tot in de puntjes afwerken.

Wat mag ik verwachten na mijn aanvraag?

  1. Wanneer wij uw aanvraag ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op. Tijdens het gesprek zullen wij inventariseren en adviseren welke vloer voor uw gewenste toepassing het meest geschikt is.
  2. Tijdens de inventarisatie ter plaatse meten wij alle ruimtes op en maken wij een berekening waarna de offerte wordt opgesteld.
  3. Na de opdrachtbevestiging maken we een planning van de werkzaamheden.
  4. De ondervloer wordt eerst voorbereid waarbij afhankelijk van de situatie de ondervloer wordt geschuurd, gefreesd of geslepen. Hierna kan de eerste laag worden aangebracht, dit is altijd een primer.
  5. De tweede laag kan vervolgens worden aangebracht zoals een gietvloer of een coating. Eventueel wordt de vloer ook voorzien van een of meerdere laklagen.
  6. Na een laatste controle en inspectie wordt uw nieuwe bedrijfsvloer opgeleverd. Ook nemen wij met u de wijze van onderhoud door en geven wij advies voor een optimale levensduur.