Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Gietvloer epoxy cement2

Over Vloertechniek Hoogeveen

Vloertechniek Hoogeveen is specialist in kunststof bedrijfsvloeren sinds 1982. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons team met specialisten kunnen wij elk project van elk formaat naar tevredenheid afronden. Zo werken wij aan projecten in zowel Nederland als Duitsland. Onze kracht ligt in het feit dat we uw project volledig uit handen nemen en in eigen beheer houden. Van voorbereidend werk tot oplevering en nazorg. Gedurende het gehele traject heeft u een vast aanspreekpunt, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een bedrijfsvloer van topkwaliteit!

Een impressie van ons werk

 


Daarom kiest u voor ons:

  • Specialisten in kunststof vloeren sinds 1982
  • Werkzaam in heel Nederland en Duitsland
  • Sterk in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

VCA en HACCP gecertificeerd

Vloertechniek Hoogeveen werkt vaak op of nabij bouwterreinen, werkplaatsen, fabrieken of installaties. Als opdrachtgever wilt u erop kunnen vertrouwen dat wij veilig werken om ongevallen te voorkomen. Onze VCA-certificering waarborgt dat vertrouwen.

Als specialist in bedrijfsvloeren en gietvloeren werken wij ook voor de zuivelindustrie, voedselverwerking en horecabedrijven. De vloer van de ruimtes waar voedsel wordt bereid of verwerkt, maakt een belangrijk onderdeel uit van de risicobeperking van besmetting of vervuiling. Vloertechniek Hoogeveen is HACCP gecertificeerd en verzorgt vloeren die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Meer over onze certificeringen


Contact opnemen

Heeft u interesse in ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vul onderstaand formulier in. 

Contactformulier