Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Hoe krasbestendig zijn de vloerafwerkingen?

Op bedrijfsvloeren wordt veel gelopen, gereden en gewerkt. Voor elke branche en toepassing is er een geschikte vloerafwerking, maar hoe krasbestendig zijn nu eigenlijk deze vloerafwerkingen? 

Onderhoud en schoonmaak

In elke vloer die intensief wordt gebruikt komen krassen, maar u kunt dit wel zo goed mogelijk tegenhouden. De krasbestendigheid van een vloer heeft namelijk in hoge mate te maken met de onderhoud en schoonmaak ervan. Met onze onderhoud- en reinigingstips voor kunststofvloeren weet u wat het beste is voor uw bedrijfsvloer. Hier krijgt u bijvoorbeeld tips over het gebruik van warm of koud water en hoe u vlekken kunt verwijderen. 

Bescherming laag toevoegen

Naast het dagelijks onderhoud kunt u ervoor kiezen om de vloer te voorzien van een laag VGB Acrylwas (Medium Solids). Deze waslaag fungeert als een bescherming laag en vult de bestaande oppervlakkige krassen. Ook zorgt het dat de vloer weer mooi gaat glanzen. De waslaag is eenvoudig aan te brengen met behulp van een doek, swiffer of wasverdeler. Het product kan worden toegevoegd aan schoon dweilwater of door middel van toevoeging in de schrobzuigautomaat (1:15). Let op: VGB acrylwas is niet bestand tegen weekmakers.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een bedrijfsvloer of over de krasbestendigheid van een vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. 

Contactformulier