Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Emissiearme vloeren

Emissiearme vloeren

Mocht u plannen hebben voor nieuwbouw of modernisering van bestaande gebouwen. Speelt functionaliteit niet alleen een rol voor u, maar bent u ook geïnteresseerd in aspecten als gezondheid, veiligheid en duurzaamheid? Dan is een emissiearme vloer wellicht wat voor u. 

Emissiearme vloer met EC 1plus keurmerk

De emissiearme vloeren hebben het EC 1plus kwaliteitszegel. Dit is de hoogste EMICODE® certificering klasse die er is. 

Het EMICODE® zegel biedt bouwbedrijven, architecten, planners en verwerkers een kans om zich te oriënteren welke producten de grootst mogelijke veiligheid en betrouwbaarheid bieden tegen luchtvervuiling binnenshuis. Een maximale bescherming voor de gezondheid en een hoge milieuvriendelijkheid is hierdoor gegarandeerd. Daarom biedt de EMICODE® maximale veiligheid en is leidend als certificeringsysteem: Voldoet aan de eisen voor “groen bouwen“

De emissie arme vloer is veilig

Met onze coating materialen profiteren zowel verwerkers als gebruikers van een meetbaar verbeterd ruimteklimaat. Geen gezondheidsbedreigende dampen, geen vervelende geuren. Sterke argumenten voor onze PREMIUM vloercoatings. 

Veelzijdige vloer

Lounges, kantoren, productieruimtes, magazijnen, expositieruimtes, boerderij stallen of werkplaatsen, de toepassingsgebieden voor deze kwaliteitssystemen zijn net zo veelzijdig als de producten zelf. Geluiddempend, scheuroverbruggend, antislip, bijzonder slijtvast, antistatisch of elektrostatisch geleidend. Voor alle eisen hebben wij een passende oplossing. 

Stevige en duurzame vloer 

Zoals u gewend bent van onze vloeren, zijn deze stevig en duurzaam. Ook onze emissie vrije vloer is uiterst duurzaam, betrouwbaar en slijtvast. Onze klanten kunnen dit bevestigingen. Onze vloercoatings worden namelijk gemaakt uit plantaardige grondstoffen, die bestaat uit 80% natuurlijke basis.

Een gezonde werkomgeving voor uw klanten en dieren is u toch ook wat waard? Door gebruik te maken van de emissiearme coating maakt u al een belangrijke stap op weg naar een betere gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Kortom, een goede inverstering. 

Interesse in emissiearme vloeren?

Neem contact met ons op.