Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Epoxy gietvloer 3

Emissiearme antislipvloer

De emissiearme antislipvloer van Vloertechniek Hoogeveen wordt voornamelijk toegepast in de voedingsindustrie, textielproductie (wasruimtes), werkplaatsen of in horeca keukens. Deze vloer zorgt voor een veilige basis voor werkprocessen. De antislip vloer zorgt voor maximale veiligheid en een hoge mate van flexibiliteit dankzij de indivueel instelbare antislipklasses. Ze zijn tegelijkertijd vrij van schadelijke emissies en ook geschikt voor zware belastingen, denk aan het fornuis, wasmachines etc. 

Zeer emissiearme vloer coatings

De zeer emissiearme vloercoatings voldoen aan de nieuwe normen op het gebied van veiligheid en klimaatbescherming. Vloertechniek Hoogeveen heeft een breed scala aan coatingsystemen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. 

Dit zorgt voor maximale arbeidsveiligheid, een gezond ruimteklimaat, hoge slijtvastheid, waardoor duurzaam. Ook zijn de emissiearme vloeren onderhoudsvriendelijk en hygiënisch omdat ze naadloos aansluiten. De antislipvloer kan worden uitgevoerd met een decoratief gekleurde zanduitvoering. 

Interesse in een emissiearme antislipvloer?

Neem contact met ons op.