Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Woon- en behandelcentrum Parkhoven Leeuwarden

Voor zorgorganisatie Palet, ressorterend onder Stichting KwadrantGroep, bouwt Jorritsma Bouw in Leeuwarden het woon- en behandelcentrum Parkhoven. Deze nieuwbouw is bestemd voor verpleeghuiszorg aan patiënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het is een uitgestrekt laagbouwproject verdeeld over vier vleugels die verbonden zijn met wandelgangen. Een van de vier vleugels krijgt een extra verdieping.

Epoxy decochip vloerafwerking met marmer effect

Wij mochten voor deze aannemer de vloerbekleding verzorgen van 66 sanitaire ruimten (totaal 500m²). Gekozen is voor een marmereffect / terrazo uiterlijk middels een epoxy decochip vloerafwerking. In het werk is een donkere contrast bies aangebracht, hierna is het vloerveld afgewerkt in een lichte kleur.

Deze bijzondere combinatie van moderne vloertechnieken in combinatie met 'oude' uitstraling geeft een bijzonder mooi effect in het geheel. 
De epoxy decochip afwerking is oersterk, eventuele vervuiling is minder zichtbaar door het camouflerende vlokkeneffect. Uiteraard is onder het nieuwe tegelwerk een sanitaire holplint toegepast. 



Naar overzicht