Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Waterzuivering Ekro Apeldoorn

Ekro is gespecialiseerd in kalfsvlees. Ekro slacht en verwerkt ruim 400.000 kalveren per jaar en is de grootste kalfsvleesproducent ter wereld. Klanten van Ekro zijn retailers, producenten van voedingsmiddelen en foodservice.
Ekro heeft een eigen waterzuiveringsinstallatie, deze geheel nieuw gebouwde waterzuivering moet beschermd worden tegen invloeden van binnenuit, de betonvloer en prefabbetonwanden dienen beschermd te worden tegen het schoonmaken met chemicalien en reinigingsmiddelen alsmede dient er een vloeistofdichte constructie (vloer / wand )  gecreerd te worden. Natuurlijk dient het reinigen zo makkelijk mogelijk te gaan. 

Vloertechniek Hoogeveen BV is ingeschakeld door IMD advies uit Apeldoorn om deze zuiveringsinstallatie te bekleden met kunststof zodanig dat een hygienische, velilge werkomgeving gecreerd wordt. Vanwege tijdsdruk is gekozen voor een sneldrogende Acrylaat gietvloer ( PMMA ) alsmede een cleanroom Epoxy wandcoating. Ruim 400m² vloer en 225m² wand is aangebracht in 1 doorlopende fase inclusief afschot en ondergrond correctie. De waterzuiveringsinstallatie was in gebruik gedurende de werkzaamheden.

 Naar overzicht