Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Warenhuis van der Veen Assen

Warenhuis van der Veen Assen, sinds 1897. Vandaag de dag beslaat Warenhuis Vanderveen Assen maar liefst 17.500 m² verkoopvloeroppervlak en behoort het tot de top 3 van grootste warenhuizen van Nederland. De zestig afdelingen vormen samen het shop-in-shop winkelparadijs, met álle keus van de wereld in mode & beauty, vrije tijd, wonen, horeca & vers en diensten.

Gebruikte producten

Aan Vloertechniek Hoogeveen BV de vraag om de looppaden (ca 800m²) van de begane grond te renoveren en te voorzien van een Polyurethaan gietvloer afwerking mono. De bestaande epoxycoatinglaag was geheel versleten, de uitdaging voor ons en Warenhuis van der Veen om de klus zo efficient mogelijk uit te voeren. Na overleg en uitwerking van dagplanning is besloten de vloeren op te knappen in de avonduren.

Na sluitingstijd, werd er gewerkt tot de nacht, ieder avond een laag met standaard gietvloerproducten en versnellers, de laatste lagen zijn op vrijdag en zaterdagavond aangebracht. Tussen de lagen door was de winkel met ruim 60 inpandige winkels gewoon open. 

Zie onderstaand een impressie van de uitwerking en de bestaande afwerking 

https://twitter.com/VanderveenAssen/status/1119639342094409733Naar overzicht