Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Vecom Sullivan Metalls Bury (GBR)

We zijn 2017 begonnen in Ivoorkust ( https://www.vloertechniekhoogeveen.nl/nieuws/friesland-campina-abidjan-ivoorkust/ ) en geindigd in Engeland ( Bury ) : 

Onze opdrachtgever Vecom is een specialists in metaaloppervlaktebehandeling. Vecom biedt een flexibel en betrouwbaar productenpakket en specialistische diensten voor een brede range van industrieën. Rekening houdend met de verschillende eisen die gesteld worden in de diverse markten, bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen voor reiniging, onderhoud en metaaloppervlaktebehandeling.

Na de vestiging in Nederland te hebben voorzien van onze gele Degadur troffelvloer afwerking, was de wens van de opdrachtgever om ook een zuurbestendige afwerking te realiseren in de productie locatie in Bury  ( Groot Brittanie ) . 
Degadur vloerafwerkingen zijn vanzichzelf zeer chemisch resistent en kunnen tegen een stootje, deze afwerking aangebracht door Vloertecniek Hoogeveen BV in Engeland had een oppervlakte van ruim 250m² en de wanden / opstanden zijn mee bekleed.  Naar overzicht