Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics is in 1916 opgericht en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener, actief in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het wagenpark bestaat uit 175 eenheden waaronder volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al het materiaal kan zelf lossen dankzij een uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

Vanwege de toenemende vraag naar transport is besloten de bestaande hallen uit te breiden met een eigen werkplaats waar de vrachtwagens onderhoud en een APK kunnen krijgen.
Wij mochten voor deze opdrachtgever de wandcoatingen, vloerafwerkingen en safety belijning uitvoeren rondom de smeerput en APK put,
Deze i.h.w gestorte betonnen putten speciaal voor vrachtwagens bestonden uit ruim 100m² vloer oppervlak, 200 m² wandcoating en ca 80m1 safety belijning geel / zwart .

Op de vloer in de putten is gekozen voor een epoxy gietvloer antislip, de wanden zijn voor zien van een 2 laagse epoxy wandcoating tenslotte is de veiligheidsbelijning aangebracht met een epoxy WE coating. Eenvoudig in reiniging, vloeistofdicht, veilig werken door de antislipvloer en gevaar beperkt middels de epoxybelijning. 

 Naar overzicht