Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Van den Belt Groente en Fruit Hasselt

Van den Belt Groente en Fruit:
Sinds 1892 zijn ze al voorzien van bietensap in onze familie aderen, de vader van onze Opa begon met een hondekar te venten, hij was de stamvader van ons bedrijf. Opa was wat moderner, hij ventte ook, maar met een ventwagen waar een paard de kar trok.Zo modern als hij was, ging zijn interesse ook uit naar een winkel, dus deze ontstond aan de Dorpstraat nr 30 in Heerde, de plaats is hetzelfde gebleven, alleen is de bedrijfsopzet beduidend anders geworden.Ook onze vader werd betrokken bij de AGF handel, als jonge man moest hij het vak leren bij de basis, dus ook venten met de groente en fruit kar, daar leer je de handel werd verteld.In de jaren 80 kwam de eerste grote verandering, de winkel werd sterk veranderd, de toen moderne opvatting van een AGF zaak die zeker meer gemak moest bieden aan de klanten kwam tot stand.Rauwkosten was het credo, steeds meer producten bewerken en de gemaksvoeding deed zijn intrede.

Renovatie Winkel:
De huidige is nu al voor de derde keer gerenoveerd en omgebouwd tot een zeer moderne semi zelfkeuze winkel, een winkel die door de klanten wordt ervaren als zijn de gemakkelijk en geheel volgens de moderne trends. Als ondernemer met een goed lopende zaak kijkt hij naar de trends en daarom wilde hij een interieur van den Belt 3.0. ofwel voor een nieuw eigentijds en op de toekomst gericht winkelconcept. Een winkel waar het aangenaam winkelen is en de klant van het ene verleidelijke schap naar het andere drentelt. 

Vloeren:
In de 3.0 variant is gekozen voor een algehele renovatie. Alles is eruit gehaald, oude lagen vloeren, tegels, dekvloeren, geheel opnieuw.
In samenspraak met de opdrachtgever is er een geheel nieuw afschotplan gemaakt. Als voorbeeld; al het gebruikte water vanuit de snijruimte loopt nu naar de nieuwe RVS goten. Als toplaag is gekozen in alle ruimten gekozen voor de acrylaat-troffelvloer (degadur troffelvloer) van 8 mm dik, robuust, zeer slijtvast, antislip maar toch eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Qua kleurstelling en inrichting: Lees het hele verhaal: 
https://www.agf.nl/article/9409835/nieuwe-winkel-van-den-belt-geeft-klant-de-ultieme-beleving/ 

Of zie de video:
https://www.youtube.com/watch?v=MuFc7b8lfhA 

 

 

 


 Naar overzicht