Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Vakantiepark Beerze Bulten - deel 1

Vakantiepark Beerze Bulten is een 5 sterren vakantiepark, een familiecamping met uitgebreid animatieprogramma en een park bomvol met plezier voor vrijetijd. 
Voor deze mooie opdrachtgever mochten wij de trap naar het zwembad en de vloeren van sanitiar gebouw Bibi renoveren. 
In het grote sanitaire gebouw (ruim 400m2 ) Bibi was een bestaande kunststofvloer aanwezig compleet met holplinten en reeds aanwezig afschot. Aan ons is gevraagd de bestaande kunststofvloer te renoveren, middels het vernieuwen van de bovenste toplaag. We hebben de toplagen en plinten geheel opgeschuurd en een nieuwe vlokken vloer ( epoxy decochip afwerking ) aangebracht. Deze epoxy gietlaag is vol ingestrooid met fijne kleurchips en tenslotte verzegeld met transparant kunststof. Een hufterproof, slijtvaste en eenvoudig te reinigen veilige oplossing voor Bibi. De trap in het zwembad was ook aan een nieuwe toplaag toe. De bestaande antislip afwerking had zijn beste tijd gehad . We hebben de bestaande kunststofdelen verwijderd, en het antislip gietvloer systeem geheel opnieuw opgebouwd.

Binnenkort een update van sanitair gebouw : Bultje ( voor aannemersbedrijf Webbink) bij de Beerze Bulten ! Naar overzicht