Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Renovatie voormalig Stadhuis Workum

Voor Jurriens Bouw uit Sneek hebben wij de vloerrenovatie van het voormalige stadhuis Workum verzorgd. Het voormalig stadhuis wordt omgebouwd tot Cultureel Centrum Klamaere . 

In dit gebouw zijn diverse vloeren aangebracht. Zo is er in de sanitaire ruimten en de keuken een epoxy sanitaire afwerking aangebracht. Deze gietvloer is effen RAL 7047 aangebracht met een lichte mate van antislip. In de grote zaal is een strakke PU gietvloer aangebracht in een bordeaux rode kleur met een gouden vlok. 

Deze ondervloeren zijn eerste geegaliseerd met een industriele snel drogende egalisatiemortel, waarna er door de aannemer ringleidingen zijn aangebracht. Vervolgens is het geheel gevuld met een epoxy schraplaag waarna de PU gietvloer is aangebracht, zijdemat en glad. 



Naar overzicht