Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Renovatie sanitair gebouw Camping de Kleine Wolf Stegeren

Camping De Kleine Wolf, nummer 1 camping van Europa, ligt in het mooie Overijsselse Vechtdal, dichtbij de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes kunnen maken, terwijl u relaxed kunt luieren, de vogels hoort fluiten en de drukte en zorgen van alledag van uw schouders voelt afglijden. Camping de Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie! 
Bij deze top camping hoort ook een top vloerafwerking. In het sanitaire gebouw de Fazant, welke geheel gerenoveerd is, is gekozen voor een epoxy decochip vloerafwerking. Deze afwerking is een gemeleerde afwerking welke in heel veel kleuren en mixen beschikbaar is.

Voor de Kleine Wolf mochten wij eerste de ondervloeren uitvlakken en herstellen met een epoxy troffelmortel. Deze mortel kan op afschot aangebracht worden en epoxy plinten kunnen naadloos verwerkt worden in de aansluiting op het tegelwerk. 
De afwerking bestond uit een epoxy gietvloer welke geheel ingestrooid is met decovlok kleurchips. Tenslotte is het gehele oppervlak verzegeld met een antislip toplaag. Naar overzicht