Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Renovatie galerijen woningstichting de Veste Terschelling

Voor Woningcorporatie de Veste uit Ommen mochten wij de galerijen op West Terschelling onderhanden nemen, bij de Veste vinden dat we onze rol als woningcorporatie op een andere manier moeten vervullen. We blijven eigenaar van stenen, muren en huizen - en natuurlijk nemen we onze verantwoordelijkheid en zorg daarvoor uiterst serieus - maar we kijken er wel een beetje anders tegenaan. Binnen die stenen muren, spelen zich levens af van mensen en die zijn in geen enkel huis gelijk. Eigenlijk huisvesten we een veelvoud van eten, slapen, plezier en verdriet. De kwaliteit van leven binnen al die muren is wat ons drijft. Maar ook de kwaliteit van ons vastgoed dient onderhouden te worden.

Opdrachtbeschrijving en gebruikte producten

Daarvoor werdt een team van specialisten ingehuurd: Vloertechniek Hoogeveen BV mocht op het eiland Terschelling het volgende afwerken voor deze woningcorporatie: galerijvloeren, balkonvloeren, slijtlaag op het (loop) brugdek, betonreparaties, saus en coating werk van het appartementen complex gaan uitvoeren. 

We hebben galerijen en balkonvloeren voorzien van een sneldrogend vloersysteem voorzien, deze afwerking was na twee uur weer volledig belastbaar, zodat de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt bleef. Zie onderstaand een impressie van de werkzaamheden:Naar overzicht