Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Renovatie bakkerijvloeren Bakkerij Steenbergen Ruinen

Bakkerij steenbergen is een ambachtelijke bakker gevestigd aan de Westerstraat in het prachtige dorp Ruinen. Een sfeervolle winkel en een moderne bakkerij,sinds 1941 zijn wij actief. Een echt familie bedrijf, de derde generatie Steenbergen, met oude tradities maar niet bang voor vernieuwingen. Door een combinatie van liefde voor het vak, de beste grondstoffen en puur bakkersambacht bakken wij dagelijks het lekkerste brood en banket.

Onderstaand ziet u de renovatie van deze bakkerij, Vloertechniek Hoogeveen is ingeschakeld om de bestaande verschillende vloeren (150m²) (tegelvloeren, zandcement en beton) te voorzien van een kunststofvloer.
Na opname en overleg is besloten om voor een Degadur troffelvloer te gaan in een laagdikte van 6-8mm, deze sterke snelle afwering in combinatie met het antislip motief maakt dit de ideale werkvloer voor in de bakkerij. Ook mooi meegenomen: deze gehele renvoatie is vanwege de sneldrogende lagen te realiseren in 3 werkdagen, dit inclusief: reparaties / uitvlakken, epoxy holplinten en een troffelvloer. Naar overzicht