Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw WZC de Westerkim Hoogeveen

Welkom thuis in de Westerkim

De Westerkim is een christelijk woonzorgcentrum in Hoogeveen. In dit nieuwe huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

De nieuwe Westerkim:
Op de plek waar de 'oude'Westerkim stond : Het ontwerp voor de nieuwe Westerkim is gemaakt door architectenbureau Sacon uit Zwolle. Technion adviseurs uit Heerenveen tekende voor het technisch ontwerp. Aannemersbedrijf Paas B.V. uit Nieuw Buinen en installatiebedrijf Pranger-Rosier uit Dokkum realiseren de nieuwbouw. De domotica wordt geleverd en geïnstalleerd door Ascom uit Utrecht. ICS adviseurs uit Zwolle is als huisvestingsadviseur en projectmanager de linking pin tussen de Westerkim en de deelnemende partijen. Paas Totaalafbouw verzorgt het hele afbouw pakket ;

Vloeren in sanitaire ruimten: 
Voor Paas Totaalafbouw mochten wij alle 'natte' ruimten voorzien van sanitaire gietvloer afwerkingen, totaal 129 ruimten inclusief keuken gebied Een mooi project met praktische vloeren. Vloeistofdicht, opstaande kim, antislip , eenvoudig in reiniging en onderhoud.
Medio 2022 staat fase 2 op het programma ! 

 Naar overzicht