Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw Sporthal het Activum Hoogeveen (update)

Goossen Te Pas Bouw BV uit Enschede en Hunebouw uit Hoogeveen realiseren het nieuwe sport activiteitencentrum van Hoogeveen. In dit activiteitencentrum worden twee sporthallen en een gymzaal gerealiseerd. Het ontwerp is een compact en duurzaam gebouw ontworpen door Diederendirrix architecten met als constructeur Advies- en ingenieursbureau van de Laar bv uit Eindhoven.

Wij mogen voor deze aannemer(s) de Polyurethaan gietvloeren verzorgen. De architect zocht voor de vloeren in dit gebouw een uitstraling van betonlook, en heeft gekozen na een zorgvuldige afweging voor de Polyurethaan gietvloer duo (7042/7035). Deze gietvloer wordt opgebouwd uit meerdere lagen en heeft een licht gevlamde structuur. Deze afwerking wordt aangebracht in o.a.: kleedkamers (antislip) , alle gangen, het sportcafe, overlopen naar de tribune's en alle sanitaire ruimten. Het gehele project bestaat uit ruim 2000m² gietvloer incl. holplinten.

(Update 07-09-2016 )

De bouw nadert zijn voltooing, het prachtige sportgebouw wordt week 38 opgeleverd en overgedragen aan de gemeente. 

Inmiddels zijn alle kleedkamers voorzien van de PU gietvloer betonlook, met hygiensche holplint, antislip in de 'natte'gedeelten . Zie onderstaande foto's. 

(Update 10-10-2016 ) 
Het gebouw is inmiddels geopend door de burgemeester en wethouder van sport,dhr. Gert Vos, zie onderstaande link van Pulastic welke de sportvloeren mochten verzorgen. Download ook de leaflet met meer informatie over het gebouw en de partners in de vloerafwerking: 

http://www.vloertechniekhoogeveen.nl/userfiles/PAW Het Activum Hoogeveen.pdf

http://www.pulastic.com/nl/home/Media/mediareleases/opening-activum-hoogeveen.html

 

 Naar overzicht