Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw sportgebouw Terra College Meppel

Terra is een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Elke opleiding biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor werk of vervolgopleiding. 

Voor het Terra College in Meppel heeft Brands Bouwgroep een nieuwe sporthal mogen bouwen in Meppel. De sporthal staat tussen het Voortgezet Onderwijs, de MBO school, de kassen en het dierenverblijf in en bevat twee gymzalen, vier kleedkamers, twee theorielokalen, een docentenwerkplek, een douche en kleedgelegenheid voor medewerkers.

De sporthal is energiezuinig en kan door middel van zonnepanelen voorzien in eigen energie behoefte, is zorgvuldig gebouwd aan de hand van de strenge eisen op het gebied van licht- en luchtkwaliteit en bevat veel akoestische elementen.

Vloertechniek Hoogeveen BV is ingeschakeld voor de afwerking van de vloeren in de kleedkamers, douches en toiletten, ruim 160m² vloer oppervlak en 200m1 hygiensche holplint. Deze gietvloer is eenvoudig in onderhoud, makkelijk schoon te maken, alleen antislip in de douches en superstrak, vakkundig aangebracht en voldoet ruimschoots aan de normen voor kunststofvloeren anno 2020.
Onderstaand de opbouw van de vloeren van begin tot eind : Naar overzicht