Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw Pluimveebedrijf Niers Meppen (DE)

Pluimveebedrijf Niers uit het Duitse Meppen, koos in de nieuwbouw voor de hygiensche vloer- en wandafwerkingen van Vloertechniek Hoogeveen BV. Dat makkelijk schoonmaken en schoonhouden in alle deze sector tegenwoordig een een veel gevraagde eis is maakt het werken in deze omgeving een stuk makkelijker, ziet er schoon uit en voldoet aan de laatste eisen van de afnemers. 

Alle wanden zijn voorzien van een epoxy wandcoating, opgebouwd uit drie hygienische lagen wandcoating. Deze wandcoating is geschikt voor cleanrooms, is emissievrij, decontineerbaar, maar maakt ook gewoon de wanden goed schoon. De opdrachtgever heeft hierin gekozen voor een witte onderlaag en een lamrisering van lichtgrijs. 

De aansluiting met de vloer is naadloos doorgezet in een epoxy gebonden plint, welke rechtstreeks onder het cementgebonden stucwerk is doorgezet. Alles voor hygiene en slijtvastheid. 
De vloeren in de eierlokalen, het magazijn, de kantoren, loopgangen, hygienesluis, maar ook de kantine zijn geheel voorzien van een epoxy geboden gietvloer en al dan niet afgewerkt met een transparante matte afwerking (antislip).Naar overzicht