Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw kantoren NNZ Groningen

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen over de hele wereld.
In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Bolsward hebben wij  elke m² in dit 3 laags kantoorgebouw van circa 858 m² BVO voorzien van een Polyurethaan gietvloer (mono) afwerking. Het nieuwe kantoor is aardbevingsbestendig gebouwd.

Deze alifatische Polyurethaan gietvloer is in een mono / effen afwerking aangracht, elke m² in dit prachtige nieuwe gebouw is hiermee voorzien van een strakke, moderne en eigentijdse afwerking. Het vloersysteem is geheel mat afgewerkt, een droogloopmat en vloerpotten voor elektra zijn naadloos in de vloer opgenomen. 

Lees onderstaand redactioneel stuk (Industriebouw) over de opdrachtgever, aannemer en natuurlijk de (vloeren) onderaannemer:https://www.vloertechniekhoogeveen.nl/userfiles/nieuws/NNZ/5907--Kantoor-NNZ-te-Groningen-(1).pdf

 Naar overzicht