Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw Dierenartsen Balkbrug-Nieuwleusen

De nieuwe Dierenkliniek in Nieuwleusen is in gebruik. Deze kliniek is onderdeel van Dierenkliniek Balkbrug-Nieuwleusen en huist in een modern nieuw pand. Een grote wens van de dierenartsen in Nieuwleusen in vervulling gegaan: werken vanuit een prachtige, ruime en moderne praktijkruimte.

De praktijk is volledig uitgerust met moderne apparatuur en beschikt zelfs over een aparte operatiekamer voor tandheelkundige ingrepen, die eveneens is voorzien van tandheelkundige röntgen. Aan alle diersoorten is gedacht. Er is een aparte spreekkamer voor konijnen en knaagdieren, een aparte spreekkamer en gescheiden uitslaapkamer voor katten en natuurlijk spreekkamers en een opvang voor uitslaapkamer voor honden.

Aannemer Snijder uit Nieuwleusen mocht het nieuwe gebouw bouwen, vol met moderne bouwtechnieken en duurzame oplossingen. Vloertechniek Hoogeveen B.V. is ingeschakeld voor de vloerafwerkingen. Deze geheel emissievrije polyurethaan gebonden gietvloer in een helder blauwe kleur is een eyecatcher voor het gebouw. Geheel rondom in de epoxy holplinten zodat een hygiënische en eenvoudig te reinigen vloeroppervlak is gecreëerd. Antislip waarnodig en een grijs contrast vak bij de ontvangst balie geven de vloer en het gebouw de uitstraling die het verdient.Naar overzicht