Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw Condor Carpets Hasselt

Onze opdrachtgever Voortman Steel Group mocht voor de Condor Group een nieuw bedrijfspand bouwen. De Voortman Steel Group is o.a. specialist in het leveren en monteren van dak- en gevelbekleding en het bouwen van turnkey-bedrijfspanden. De Condor Group is een van grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 115 miljoen m² textiele vloerbedekking op jaarbasis. De groep bestaat uit vijf gespecialiseerde bedrijven met state-of-the-art productiefaciliteiten die op uiterst efficiënte wijze op elkaar zijn afgestemd. Door intensieve samenwerking en gezamenlijke investeringen ontstaan Nederlandse kwaliteitsproducten die tegen een internationaal concurrerende prijs worden aangeboden.

Opdrachtomschrijving

Wij mochten voor deze twee gerenommeerde Europese bedrijven de vloerbekleding verzorgen van de kantoren, acculaadstations van het immense magazijn, en 8 grote machinefundaties. Voor de kantoren werd een stoere uitstraling gevraagd, voor de andere ruimten waren vloeistofdichtheid en chemicalienbestendigheid een vereiste.

Een andere eis was een volledig BREAAM gebouw waarin ook de kunststofvloeren volledig aan de BREAAM eisen voldeden. ( https://www.condor-group.eu/nl/group/nieuws/nieuwbouw-onder-breeam-outstanding ) BREAAM eisen staan in het kort voor : (BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) is een instrument dat gebruikt wordt om de duurzaamheid van gebouwen inclusief de bouwkavel, in de ontwikkel- en opleverfasen te beoordelen en te meten.) o.a. duurzaam bouwen, klimaat en energie neutraal, producten gebruiken zonder emissie, milieuvriendelijk etc. 

Gebruikte producten

Al onze gebruikte producten voldoen aan de BREAAM eisen middels een HEA 9 verklaring. 

Kantoren Polyurethaan gietvloer metallic 800m² 
Acculaadstations Epoxy gietvloeren 200m² 
Machinefundaties Epoxy gietvloeren 150m² Naar overzicht