Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw Brunink Hardenberg

Brunink Serving Industry, hofleverancier gevestigd te Hardenberg. Al meer dan 100 jaar ervaring in de werktuigbouw. Wij hebben een totaaloplossing d.m.v. ''het alles oder één dak'' principe. Ieder project uniek en maatwerk vanzelfsprekend.  Toeleverancier voor machineonderdelen, het compleet bouwen van machines/installatie of subassemblages, maar ook het uitlenen van allround mechanische technici behoort tot onze core business.  

Vanwege groei is besloten tot nieuwbouw van kantoren en fabriek, Hulzebosch Bouw uit Gramsbergen is hiervoor ingeschakeld. 
Wij mochten voor deze aannemer de vloerafwerkingen verzorgen in de gehele nieuwbouw van de kantoren. In dit drie verdiepingen tellende gebouw is gekozen voor een sterke, stoere. industriele afwerking middels siergrind. Een mix van epoxy en ingekleurd kwarts zwart en zilver handmatig aangebracht (gespaand) op de vloer  (800m²) . 
Deze grindvloeren zijn ideaal voor kantoren: robuust, slijtvast, eenvoudig in onderhoud en krasvast, een combinatie met vloerverwarming maakt het verwarmen en afkoelen van het gebouw efficient en energiezuinig.


 

 Naar overzicht