Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuwbouw appartementen Heerenhage Heerenveen

Aan de Tjotter in Heerenveen realiseert Jorritsma Bouw in opdracht van Stichting Rendant 126 appartementen. Nieuw Heerenhage is een woon-zorggebouw voor zelfstandig wonende vitale senioren. Bij dit binnenstedelijk bouwproject treden wij op als coördinerend aannemer. Mede vanwege de locatie leggen we veel nadruk op planning en logistiek. 

Met deze vervangende nieuwbouw krijgt de stichting een comfortabel woon-zorggebouw dat helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Het wordt een duurzaam gebouw, met individuele warmtepompen en een optimaal binnenklimaat – mede dankzij een uitstekende luchtdichtheid. In de levensloopbestendige appartementen kunnen de senioren tot op hoge leeftijd veilig en comfortabel thuis blijven wonen. Samen met onze bouwpartners werken we aan een kwalitatief goed gebouw waar het prettig en betaalbaar wonen is.

Vloertechniek Hoogeveen BV heeft voor bovenstaande aannemer 126 badkamers en 126 toiletten afgewerkt met ons sanitair gietvloer systeem. 70mm hoge plint, naadloos onder het tegelwerk een gietvloer met decoratieve flakes, een harde antislip toplaag maken deze vloeren ideaal voor de gebruikerstoepassing. 

 Naar overzicht