Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Nieuw! Renovatie badkamer in 48 uur !

Renovatie badkamer in 48 uur met nieuwe polyurethaan gietvloer technologie.
Weinig overlast, vlotte werkwijze, nieuwe technologie, nieuwe vloeren, geheel geurvrij,

Voor diverse woningstichtingen en aannemers mochten we onze - inmiddels beproefde- polyurethaan gietvloer +versneller uitvoeren. Vooral voor renovatie in woningen (waar de bewoners nog in wonen) is onderstaand een oplossing, geheel nieuwe vloeren aangebracht in 48 uur. Het traditionele systeem wordt in meerdere lagen aangebracht. Door de versnellertechnologie kan er snel achterelkaar door gewerkt worden. Deze unieke technologie is vanaf nu toepasbaar bij alifatische polyurethaan vloersystemen. Deze versneller wordt in het proces aangeboden als een derde component die kan worden toegevoegd aan de standaard gietlaag als snelle uitharding vereist is.  

Het applicatie- en verwerkingsproces blijft hetzelfde, maar zodra het uithardingproces is gestart, gaat het allemaal heel snel. Dit maakt het mogelijk om alle lagen van het samengestelde vloersysteem binnen 48 uur aan te brengen incl. nieuwe sanitaire holplinten; hierdoor kan de vloer snel weer in gebruik worden genomen. Uiteraard wordt deze afwerking in de gewenste mate van antislip afgewerkt.

Samengevat:
Met deze  polyurethaan gietvloer met versneller is het mogelijk om een compleet polyurethaan gietvloer systeem en plinten aan te brengen in 48 uur. (renovatie), dit ten opzichte van de traditionele Polyurethaan gietvloeren welke in 5 dagen (120 uur) gemaakt worden.
Voorwaarden zijn o.a. dat de bestaande ondervloeren vastliggen en dat de vloertegels rondom het doucheputje (door de aannemer zijn verwijderd).

48 uurs renovatie opbouw :

Dag 1:Van 7.30 tot en met 10.30 uur:
-  diamant slijpen ondervloer
-  aanbrengen plinten onder profiel of nieuw tegelwerk / profielen platen.
-  aanwerken vloer rondom nieuwe doucheput met epoxytroffelmortel, indien nodig het gelijkmatig laten verlopen van het afschot met mortel, aanbrengen  primer +versneller.

Van 13.00 tot en met 15.30 uur:
-  na droging  van 2 uur, aanbrengen schraplaag over de primer en plinten.

Dag 2: Van 7.30 tot en met 10.30 uur:
-  aanbrengen PU gietvloer met Snapcure + instrooien met gemêleerde decovlokken

Van 13.00 tot en met 15.30 uur:
- na droging van 2 uur, het geheel afwerken met een transparante PU laklaag voorzien van antislip.

De volgende dag kan de installateur het sanitair weer monteren.Naar overzicht