Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Neways Electronics Leeuwarden

De activiteiten van Neways beslaan de volledige levenscyclus van professionele elektronica in het business-to-businesssegment, vanaf het allereerste idee tot ontwikkeling en productie, reparatie en service. Neways richt zich op vijf marktsectoren: de automobiel-industrie, medische industrie, defensie-industrie, industriële markt en halfgeleiderindustrie. De evenwichtige spreiding over deze geselecteerde marktsectoren vermindert de gevoeligheid voor conjunctuurschommelingen binnen sommige delen van de EMS-markt.

Gebruikte producten

Voor productielocatie Leeuwarden mochten wij de antistatische epoxy gietvloer aanbrengen. Deze ESD gietvloeren zijn volledig elektrisch geleidend en voeren de eventuele statische elektrischiteit af, zo komen de elektronische componenten nooit in contact met stroomspanning. Deze afwerking is speciaal geschikt voor ruimtes waar een zo laag mogelijke elektrostatische lading (Body – voltage) en een dissipatieve afwerking is vereist.

Bekijk alle soorten epoxy vloeren

Toepassingen in branches

De epoxy gietvloer ESD is speciaal toepasbaar in de industrieën die verwerken, assembleren, installeren, verpakken, testen of transporteren. Hierbij kunt u denken aan cleanrooms, de farmaceutische industrie, automobielindustrieën etc.

Onderstaand in het foto overzicht de verschillende lagen welke opgebouwd worden met de aansluitpunten in de vloer om de statische elektrischiteit af te voeren.Naar overzicht