Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Liebherr werkplaats vloer Amersfoort

Liebherr is een van 's werelds grootste producent van bouwmachine's. De in 1981 opgerichte Liebherr-Nederland B.V. houdt zich in Nederland bezig met de verkoop en serviceverlening voor alle mobiele en rupsbandkranen van Liebherr. De firmagroep Liebherr exploiteert in Nederland twee maatschappijen die in Amersfoort gevestigd zijn. Beide maatschappijen zijn actief op het gebied van de verkoop en serviceverlening. Liebherr-Nederland B.V. vertegenwoordigt de sector kraanwagens en Liebherr-Maritime Benelux B.V. is actief op het gebied van maritieme kranen. 

Opdrachtomschrijving

In 2003 zijn we begonnen met het aanbrengen van epoxy diklaagcoating afwerkingen door alle werkplaatsen (ruim 7000m²). Nu na 15 jaar hebben we een werkplaats voorzien van een nieuwe epoxy diklaagcoating. De 'oude' was nog in prima staat. 

We hebben deze 1300m² gereinigd, diamant geschuurd, ondergrond plaatselijk gerepareerd voorzien van een epoxy hechtlaag en een nieuwe toplaag aangebracht. Tenslotte veiligheidsmarkeringen (looppaden en belijning) gemaakt en rondom de vloeren afgekit met een polyuretaan kitvoeg voor de vloeistofdichte voorziening. Naar overzicht