Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Hanzehogeschool Assen

HIT Assen

Voor het Hanze Institute of Technology in Assen is een grootschalig kantoor- en bedrijfspand door middel van beperkte, maar effectieve ingrepen getransformeerd tot een hedendaags onderwijsgebouw met een eigen gezicht in de vorm van een bijzondere entree. De verruimde entreehal en de nieuwe centrale trap zijn voorzien van een luchtig, informeel verblijfsklimaat dat gekoppeld is aan een helder licht- en kleurenschema door het hele gebouw heen.

Voor aannemer Strukton Worksphere uit Groningen mochten wij de polyurethaan gietvloeren verzorgen. Deze frisse, strakke moderne effen gietvloer past helemaal bij het getransformeerde kantoorgebouw. Eigentijds en comforttabel. Eenvoudig te reinigen en een rustige leeromgeving maken deze vloer geschikt voor de toepassing = leren ! 

Oppervlakte ruimte 800m² met verschillende (techniek) lokalen en pleinen, ondergrond nieuwe zandcementdekvloer met ingewerkte vloerpotten voor internet, stroom en data. 



Naar overzicht