Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Getech Westerbork

Vloerafwerking Getech Westerbork :

Een Drents bedrijf speelt een cruciale rol in met name de Duitse auto-industrie. Dat Audi´s, Porsches en de Mercedes überhaupt kunnen rijden, is mede te danken aan de inspanningen van Getech in Westerbork. Hier bouwen ze weliswaar geen auto’s, maar leveren wel de meetmallen die moeten uitwijzen of bijvoorbeeld een airco-of stuurbekrachtingsleiding precies past en of de onderdelen technisch in orde zijn, danwel de juiste grootte en lengte hebben. Een te grote of te kleine leiding is namelijk een ramp voor de autobouwer, want het hele productieproces komt dan tot stilstand.

Hofleverancier:
Al zeventien jaar is Getech min of meer ‘hofleverancier’ van het land met Europa’s grootste auto-industrie. Het bedrijf groeide van drie medewerkers naar achttien. De zaken gaan goed in Westerbork. Directeur Jan Geerts: ‘De Duitse auto-industrie is booming en dat merken wij. De komende twaalf weken kunnen we daarom geen opdracht meer aannemen.

Getech heeft in eigen huis een nieuw product GPI (GeTech Product Inspect) ontwikkeld waarmee ook alle componenten op de leiding worden gecontroleerd. Hierdoor krijgt de klant een foutloos product aangeleverd de verwachting is dat de omzet verdrievoudigd wordt. Daarom bouwen ook een nieuw moderne slimme fabriek hier in Westerbork’, legt hij uit.

Door deze groei was het tijd voor een uitbreiding, geheel in lijn met de productie is alles opnieuw ingedeeld en een optimale werksfeer gecreëerd in het nieuwe pand: Vloertechniek Hoogeveen is ingeschakeld vanwege zijn expertise in deze sector, vele industriële toeleveranciers gingen Getech voor in de afwerking van de productie en kantoor vloeren: 
In de hal (1000m²) is een epoxy diklaagcoating aangebracht, deze efficiënte, slijtvaste en vloeistofdichte afwerking is ideaal voor de toepassing van de draai en freesmachines.

De kantoren (600m²) zijn afgewerkt met een epoxy siergrindvloer afwerking, alle kantoren- vergader- en kantine- ruimten hebben de epoxy siergrindafwerking deze strakke oersterke en ideaal met vloerverwarming toe te passen afwerking geeft een robuuste en moderne uitstraling aan het geheel. Naar overzicht