Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Camping Strandheem Opende

In Opende, nog net binnen de provincie Groningen, vindt u camping 't Strandheem. Volgens vele gasten is Camping 't Strandheem dé gezelligste familiecamping in Groningen! 

Als echte gezinscamping zorgen wij ervoor dat alle vakantiegangers, van jong tot oud, een onvergetelijke vakantie beleven. Want zoals het gezegde luidt, er gaat niks boven Groningen.

Na jaren van intensief gebruik waren de bestaande tegelvloeren in de sanitaire ruimten (dames en heren) toe aan een opfris beurt.
Wat is dan handiger dan een gietvloer ? Geen breekwerk, geen sloopwerk, geen stof, efficient, snel aangelegd en een vloer die voor jaren weer voldoet. Bestaande tegels zijn diamant geschuurd, bestaande afvoer goten zijn opnieuw afgeschuind, ondergrond gerepareerd, en voorzien van een nieuwe kunststofgietvloer. Uitaard is alles antislip afgewerkt. 

Deze nieuwe vloerafwerking is eenvoudig in reinging en onderhoud. Schoonmaken met hogedruk en (veel) zeep (alkalische reinigingsmiddelen) is geen probleem voor deze afwerking, de vloer is hier bestand tegen.

Zie onderstaand de impressie van begin tot eind:

 Naar overzicht