Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Blastrac Nieuwegein

Blastrac Nieuwegein:

Een gebrek aan ruimte stond verdere groei van Blastrac BV in de weg. Door pallet- en legbordstellingen in te ruilen voor zeven plateauliften van Kardex, heeft de machinefabrikant uit Nieuwegein niet alleen ruimte vrijgemaakt, maar ook de kwaliteit en productiviteit flink verbeterd. Vanaf de opvallende Formule 1-vloer, aangebracht door Vloertechniek Hoogeveen BV worden alle productie- en verkooporders nu razendsnel verzameld.

Sinds 2014 is de verkoop van machines voor het frezen, stralen, strippen, schuren en polijsten van vloeren verdubbeld. Een groot deel van de machines wordt in Nieuwegein geassembleerd en daarvandaan gedistribueerd naar klanten in Europa, Afrika, Midden-Oosten, India en Zuid-Amerika. Daarnaast worden de vestigingen in Azie en Noord-Amerika wekelijks beleverd. Ook reserveonderdelen en verbruiksartikelen zoals diamantschijven komen uit Nieuwegein. “Vanwege de snelle groei werd ons bestaande magazijn met legbord- en palletstellingen al snel te klein. We hebben het nog een tijdje volgehouden, maar in september 2016 werd ingrijpen noodzakelijk”, vertelt Koen de Bruin van Blastrac.

Formule 1-vloer
Blikvanger is de prachtige Formule 1-vloer inclusief finishlijn en vangrails die tussen de zeven plateauliften is aangelegd. Orderpickers zijn enthousiast over de vloer en wanen zich op het circuit van Zandvoort. Marketing manager Rocco van Vliet kwam met het idee. “Als vloerspecialist wilden we graag iets extra’s doen. Deze vloer is een mooi visitekaartje richting klanten, maar motiveert ook de mensen die hier moeten werken. Daarnaast heeft de vloer wel degelijk een functie. De opstelvakken waar normaal de Formule 1-auto’s klaar staan voor de start, gebruiken wij voor de bakken en dozen waarin we de orders verzamelen.”

Om de prachtige Formule 1- vloer te realiseren is Vloertechniek Hoogeveen BV ingeschakeld. De ruimte, van ca 125m², is diamant geschuurd met uiteraard een zware Blastrac machine, vervolgens voorzien van een epoxy primer, en tenslotte gegoten met een epoxy gietvloer in een zwarte (RAL 9005) kleur. Tenslotte zijn de startvakken en belijningen aangebracht met een witte epoxy rolcoating. 

Zie voor de applicatie onderstaand fimpje op ons Youtube kanaal:

 

 



Naar overzicht