Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

Betech Hoogeveen Epoxy cement gietvloer

Nieuw! Epoxy gebonden met cement versterkte gietvloer

Opdrachtgever: Betech Hoogeveen 
Oppervlakte: 6000 m² 
Ondergrond: nieuw en bestaand gevlinderd beton

Zie onze promo film van deze opdracht: 

 

Opdrachtgever Betech Hoogeveen

De kracht van de Betech Group ligt in het produceren van grote series draaiwerk en het frezen, draaien en spuitgieten van kunststof. Tientallen miljoenen op maat gemaakte onderdelen worden jaarlijks in alle soorten metaal en kunststof geleverd. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van 24/7 volledig geautomatiseerde en vooral intelligente productietechnieken.

Nog nooit was de vraag in markt naar productiecapaciteit zo groot als de afgelopen jaren. Om in al deze klantbehoefte te kunnen voorzien is er aanzienlijk geïnvesteerd in mensen, machines, productieoppervlak en digitalisering. Het productieoppervlak is toegenomen tot 17.000 m2 en het aantal draai-, frees- en spuitgietmachines is uitgebreid naar 95 stuks.

Systeem: Sikafloor Epocem systeem

Wereldwijd producent en leverancier Sika AG / Nederland heeft een nieuwe gietvloer ontwikkeld voor de industrie, een epoxy gebonden met cement verstrekte gietvloer. Deze gietvloer is uniek in zijn eigenschappen en door de toevoeging van cement mega sterk. De vloer wordt gestraald, voorzien van een hechtlaag, een schraplaag en tenslotte de toplaag, een systeem van 3-4 mm dik.

De vloer voor Betech werd door Sika benaderd als een fieldtest en Vloertechniek Hoogeveen BV mocht bij dragen aan de ontwikkeling hiervan. De Epoxy Cement combinatie (epocem) is duurzaam, emissievrij, kan op vochtige ondergronden en slag, kras en stootvast. De gebundelde krachten van epoxy en cement!

Applicateur: Vloertechniek Hoogeveen BV 

Ervaring in grote industrie vloeren, in bezit van eigen apparatuur en kennis om deze 6000 m²  tot een geslaagd project te brengen. Deze bovenstaande uitdaging was een samenwerking van alle partijen en afstemming tot in het kleinste detail! 

Speciale bedrijfsgietvloer

Heeft u ook een speciale gietvloer opdracht? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een offerte op maat gemaakt kan worden.Naar overzicht