Velden zijn niet correct ingevuld
Bel ons

10.000m² ! Tenax Ommen

10.000 m² Vloeren van goede Bodem

Aannemer Janssen de Jong Bouw bouwt voor Ténax een nieuwe fabriekshal. Ténax is een van de grootste zeefdrukkerijen van de wereld. Met een modern machinepark van hoge kwaliteit is het bedrijf toonaangevend op het gebied van zeef-, folie- en digitale druk. Ze mogen onder andere Procter & Gamble en Unilever tot hun vaste afnemers rekenen.

Ténax groeit hard en daarom was de noodzaak voor het bouwen van een nieuwe fabriekshal een feit. Deze nieuwe en duurzame fabriek is gebouwd op het terrein in de zuidoostelijke hoek van bedrijventerrein de Rotbrink in Ommen en bestaat uit 4 productiehallen, een opslaghal en een kantoor. De nieuwbouw wordt met afstand het grootste gebouw van Ommen en bestaat uit ruim 13.000 m2 productieruimte en meer dan 1.200 m2 aan kantoren.

Vloertechniek Hoogeveen BV mocht de 4 productiehallen (totaal 10.000m²) voorzien van een VGB epoxy diklaagcoating alsmede de betonnen wanden voorzien van een VGB epoxy wandcoating.Opdrachtgever Tenax was reeds bekend met de vloerafwerkingen van Vloertechniek Hoogeveen BV. Reeds vele jaren maken ze gebruik van onze epoxy vloer en wandafwerkingen.

Door de opdrachtgever reeds opgedane ervaring was het gekozen systeem gemakkelijk te bepalen. Over het geheel is een VGB epoxy diklaagcoating aangebracht in de kleur Ral 7040 met een laagdikte van ca 1-2 mm. Naadloos, hygiënisch, eenvoudig in onderhoud, duurzaam, sterk en slijtvast en een vloer die voor jaren aan de eisen van de opdrachtgever voldoet.Strakke planning, duidelijk werkoverleg en een goed plan van aanpak maakten dat de applicatie conform afspraak en binnen de gestelde termijn gerealiseerd is.  Omdat de opdrachtgever liever geen naden/dagstorten in zijn vloer wou hebben is de grootste hal inclusief voorruimten a. 4500 m2 in 1 dag gestort. Over samenwerken gesproken . . . .

Productievloeren: epoxy diklaagcoating / sanitaire ruimten: was, kleed- toiletruimten ) epoxy sanitaire gietvloer / Wanden in productie: 3 laags epoxy wandcoating systeem. / Vloer-wand aansluiting PU kitvoegen.Naar overzicht